Pièce Unique


Herstoffering en etherische olie

Een echte aanrader als groepsactiviteit zijn onze ‘workshops’. Hier maken de deelnemers een prachtig poefje, zit-kruk, kinderzitje… maar ook trendy badkamer- of keuken-stoeltjes werden reeds gecreëerd. Zelfs een hondenmandje! De cursisten kiezen uiteraard zelf de vorm, hoogte, enz van hun meubeltje; en hebben een zeer uitgebreide collectie van de mooiste stoffen om hun werk te stofferen. Dit maakt dat iedereen steeds zeer tevreden huiswaarts keert met een ‘perfect en volledig afgewerkt unieke zitmeubel!
Het is een actieve stoere workshop waar we werken met hout, koevoet en stoffeerhamer, polyeters en dacron, nietenlichter en capitonneer-naald, compressors en nietmachines, siernagels en biezen… maar vooral met zeer veel creativiteit en vreugde!
Plezier verzekerd!
Echt tof!

Deze activiteit kan voor zowel een verjaardagsfeestje in privésfeer, als voor verenigingen die graag iets creatiefs aanbieden. We werken op locatie of in ons atelier te Sint Kruis Winkel.

Prijs: € 75 per deelnemer, all-in (materiaal, stof, begeleiding,…). In ons atelier te Sint Kruis Winkel minimum 2 deelnemers. Op verplaatsing minimum 5 deelnemers, en de gastvrouw (of jarige) mag een gratis poefke maken. Voorzie een volledige dag.